gt testaa
GT testaa: Soseruoat
Nykypäivän modernissa yhteiskunnassa tarvitaan yhtä tehokkaampia ateriaratkaisuja. Tässä artikkelissa GT testaa, kuinka luoda helposti nautittavia ja mukaan otettavia aterioita mausta ja laadusta tinkimättä. Uraa uurtavat pikaruokaketjut ja trendikkäät kulinaariset yritykset voivat varmasti ottaa tästä uskaliaasta tutkimuksesta mallia.
Fafa’s Meze – falafelannos + bataattiranet:
5 Falafelia, salaattisekoitus, tabulea, hummusta, matbuhaa, tsatsikia, munakoisoa, tahinia, persiljaa ja pitaleipää + bataattiranskalaiset
Työstövaihe:
Vaikea saada soseutumaan, koska annos on hieman liian kuiva. Jouduttiin auttamaan lusikalla useampia kertoja. Lisättiin myös “hieman” oliiviöljyä.
Lopputulos:
Ulkonäkö: Annos näyttää tummalta hummukselta, jossa on paljon mausteita seassa. Maku: Maistuu pääasiassa falafelilta, mutta sisältää jonkin kirpsakan sivumaun.
Muuta: Annos alkuperäistä täyttävämpi ja hyvin kuiva. Ei pahaa missään nimessä, mutta raja tuli aika nopeasti vastaan juuri täyttävyyden takia.
TF:n Perjantailohi
Pala uunilohta, lohkoperunoita, sitrusmajoneesia, ketsuppia
Työstövaihe:
Raaka-aineet soseutuvat suhteellisen helposti, jos sekoittaa välillä lusikalla. Huomattavasti nopeampi ateria kuin falafelannos. Voitaneen todeta, että annoksen tilavuus ja tiheys vaikuttavat soseutumiseen huomattavan paljon.
Lopputulos:
Ulkonäkö: Epämääräinen kellertävän pinkki tahna. Maku: Parempi kuin useimmat kouluruuat. Aika kalaisa. Kyllä sitä ihan mielellään söi. Muuta: Olisi voinu olla enemmän kastiketta. Koostumus oli aika ällöttävä ja muistutti ala-asteen jotain kalajuttua, mutta siihenkin tottui.