Aku

Hehkuviini

Joulurallatusten päätyttyä 2 kuukautta sitten alkaa toleranssi tämän kaupallisen juhlan aistikokemuksille olemaan tarpeeksi suuri. Juomasta hehkuu(kjieh) läpi terästetyn glögin aromi. Erittäin juotavaa, mutta voimakkaat mausteet voivat aiheuttaa aamulla epätoivottuja sivuvaikutuksia.

3/5

Gambina

Ensipuraisu tuntuu jekkupommin kaltaiselta karvaalta yllätykseltä. Gambe kuitenkin heittää käsityksen ensivaikutelman tärkeydestä romukoppaan toisella siemauksella. Korkean lähtökynnyksen jälkeen tämä punainen ystävä muuttuu koko ajan helpommaksi nauttia, joka onkin optimaalinen ominaisuus rrrRankan kaltaisille jatkuvan kehityksen tapahtumille.

4/5

Santeri

Hehkuviini

Hehkuviinin ensihyväily on jouluinen ja juoman voltit ovat pirteästi eturintamassa messissä. Varsinainen aromion tuttu glögistä, mutta juoman profiili on laatuglögiä ohuempi. Hehkun dokabiliteetti huomattavan hyvä heti alkusenteiltä lähtien, ainoastaan sokerin määrä epäilyttää pidemmässä sessiossa. Lasin loppuessa aromina jäljellä vain glögi: tämä on vaarallista, ellei makeus lyö yli. Dokabiliteetti tasaantuu huomattavasti toisella desillä sokerin puskiessa enemmän makuhermoon, mutta lisää tekee yhä mieli. 3/5, pehmeän rrrRankkaa päätyä hakiessa

Gambina

Gambiinan ensipuraisu on etiketin mukaisesti mausteinen. En muistanutkaan ekalta rrrRankaltani, kuinka brutaalia kamaa Gambe on selvänä sisäistettynä. Jälkimaku on liian monen drinkin jälkeinen laatta baarin vessassa. Paletin turtuessa pahin kitkeryys pyöristyy ja dokabiliteetti ehti nousta jo vajaan desin mittaisen lasin kuluessa lähes siedettävälle tasolle. Kitkeryys yllätti jälleen välihehkarin jälkeen toista lasillista aloittaessa, mutta kyllä tätä mieluummin juo kuin selkäänsä ottaa. Viimeinen siemaus on likimain dokattava eli kuiva, mutta mausteinen. Kuin vatsahappoa korvaisi. 2/5, näön vuoksi tai (kännissä) tarjottuna

Jan

Hehkuviini

Ensivaikutelma: Nostaessani lasin huulilleni sieraimiini nousi jouluinen tuoksu ja tämän jälkeinen kulaus toi mieleeni lapsuuden joulut Hyvin helposti dokattava alusta asti. Lämmittää mukavasti sekä fyysisesti että henkisesti. Dokabiliteetti laskee jostain kumman syystä. En haluu juoda enää toista lasillista.

1/5

Gambina

Ensivaikutelma: ensi kulauksella tulin välittömästi katuma päälle, mutta mikä on aloitettu, tulee viedä myös loppuun. Ensimmäistä kulausta seuranneiden dokabiliteetin gradientti oli hyvin jyrkkä ja positiivinen. Maistelulasillisen loppua kohden tämä kauniin rubiininpunainen neste alkoi maistua ystävälliseltä ja kutsuvalta - kuin olisi palannut kotiin pitkän reissun jälkeen

5/5

Juuso

Hehkuviini

Hehkuviiniä hörpätessä ensimmäinen reaktio on shokki. Maku on voimakas, makea,jouluinen ja viinainen. Maku jää viipyilemään kitalakeen. Jouluinen mausteinen aromi sopii alkavaan kevääseen kuin mämmi kesäpäiville (ei hyvin toim. huom).

1/5

Gambina

Vanha kunnon Gambe. Jo pelkkä hento tuoksu vie ajatukset kauas Hervantaan. Gambina on kuin rrrRankka pullossa ja on aivan ehdoton rrrRankan pelastaja. Tämä ei kuitenkaan ota kantaa itse makuun. Maku on parhaimmillaankin siedettävä, mutta tämä ei ole olennaista. Gambe on elämä, Gambe on rrrRankka.

2/5

Onni

Hehkuviini

Kuvottavan sokerinen maku, toimii hyvin alkuvaiheessa iltaa kun tulee saada maksimimäärä viinaa kehoon.

3/5

Gambina

Maistuu oksennukselta, haisee pahalta.

0/5

Roope

Hehkuviini: alkuun aika basic punaviiminäinen tuntu hommassa. Sitten alkoi maistumaan hieno jouluinen vivahde, suorastaan piparinen. Tämä miellyttävä aromi jäi mukavasti henkeen ja mieleen. 4/5 nauttisin rankalla

Gambe: heti alkuun tuntui kitkerä puraisu. kitkerä maku jäi vellomaan suuhun ikävästi ja jälimakukin lähenteli ferraa… ei yhtään tää. 0,3/5 (oli kuitenkin alkoholia)

Julkaistu GT:ssä Rankka/2017.