Kuvassa Jan vielä kaikissa sielun ja ruumiin voimissaan valmiina rrrRankkoihin koitoksiin (©Ananias)

(Metatakaumatorstai #2 uusien aASitarinoiden puutteessa! Kirjoittakaa lisää! Tämä tarina julkaistiin alunperin AS20v-Facebook-sivulla 2016-12-08.)

“Olipa kerran kevät 2014 ja olin tietämättömänä phuksina päätynyt puolivahingossa mukaan rrRankalle. Viimeisenä iltana oli perinteiset sitsit Autekin kanssa Hervannan Bommarissa. Myöhemmin illalla matkamme jatkui teekkarisaunalle, jossa törmäsin sattumalta tamperelaiseen tuttuuni, johon olin tutustunut muutama viikko aiemmin Otaniemessä. Lähdimme sitten yhdessä tuumin jatkamaan iltaa muualle Hervannan yöhön.

Aamulla heräsin n. klo 08:30 jostain aivan muualta kuin Hotelli Tornista ja huomasin, että silloinen yrityssuhdemestarimme oli yrittänyt minua jo useamman kerran tavoittaa. rrRankkabussi oli jo lähtenyt kohti matkamme viimeistä excursiota, mutta pyysin YSMiltä osoitteen ja päätin urheilullisena nuorena ottaa bussin kiinni. Puhelimen akku oli loppumaisillaa enkä oikein muutenkaan luottanut kapulan naviin, mutta juostuani räntäsateessa hieman vajaat 5 km pitkin loskaisia hiihtolatuja, näin vihdoin rrRankkabussin seisomassa erään yrityksen pihassa. Istuin betoniporsaan selkään odottamaan ja hetken kuluttua läheinen ovi aukesi. “Haluutsä ruokaa?”, kysyi YSM. Sain riistakäristystä ja appelsiinimehua.

Totally worth it!”

Keräämme aASitarinoita AS20v-historiikkia varten. Taltioi ihmeessä omakin tarinasi: tinyurl.com/aASitarina