Robottirakkautta

Robottirakkautta

Tämä upea raha kuvastaa sitä suhdetta mikä AS:laisellä on tekniikkaan ja hekumoi sillä faktalla, että siisteillä jutuilla AS on lyhyen historiansa aikana noussut Otaniemen kiltojen sekä yhdistysten aateliin muullakin kuin shitpostauksen saralla. Taustalla voi nähdä henkilön suhtautuvan vielä toistaiseksia vastahakoisesti tähän herkkään robotin sekä ihmisen väliseen suhteeseen, mutta pian seksirobottien kehittyessä toimitus on lähes varma, että seksirobotit tulevat niin sanotusti “turn that frown upside down”.

Mene miinaan

Mene miinaan

Mene miinaan juhlaraha palauttaa nöyränä mieliimme ne killistien kauhunhetket joita jokainen perjantai-illan kimble on pullollaan bufferin ollessa kymmenen kaljaa ja miinassa odottamassa tripla sinun upeaa quatroasi. Tämä peri AS:lainen juhlaraha tuskin muita selittelyjä kaipaa.

Mylvarikollinen

Mylvarikollinen

This is the rarest Mylvari and rarest juhlaraha that will steal your heart and hair.

Kuinka voin tilata?

Juhlarahasarjaa on tarjolla vain rajoitettu nollan kappaleen erä. Kannattaa siis toimia nopeasti. Maksuksi rahoista käy mitkä tahansa koliket sekä rahet, jotka tilaaja voi suoraan heittää kankkulan kaivoon tai sijoittaa alkoholiin, jonka avulla rahoissa kuvattuja AS:laisen elämän merkkipaaluja voi elää uudelleen läpi koko Wapun.