Jonkinlainen pääsivu löytyy osoitteesta: https://wikileaks.org/ciav7p1/cms/page_3375350.html ja löytyy muutama alisivu sekä tutoriaalicopypasteja muualta. Haun perusteella emacsille ei btw ole omaa sivua.

Sisältö tl;dr:

  • Muutamat tallennetut tutoriaalit Vim-filosofiasta joista osa on aiemmin jo tässä GT-sarjassa mainittu – vault on lähinnä kokoelma pdf:ksi printattuja nettisivuja
  • Vimrc-tips-alasivu, täällä vain sudo-temppu tiedostojen väkisintallentamiseen. Päivittäminen on tainnut jäädä vähän kesken, sillä vimrc on jotakuinkin pohjaton kaivo customsäädöille.
  • Editointitips-alasivu, täällä vain %!xxd ja %!xxd -r eli kivikautinen mutta kätevä työkalu binääritiedostojen pyörittelyyn heksamuodossa. Selvästi oleellisen hyödyllinen salapoliisitouhua harrastaessa.

Ehkä näistä(kin) näkyy, että Vim-äbäjeillä on tyypillisesti itse keksityt puljausympäristöt ja jokainen tykkää keksiä omat konffinsa alusta alkaen uudelleen. Tähän on hyvin aikaa vaikkapa rrrRankkabussissa tai nukkumapaikassa muita vähemmän aamuvirkkuja odotellessa.

Julkaistu GT:ssä Rankka/2017.