OINAS (21.3. - 19.4.)

Nyt ei hyvältä näytä.

HÄRKÄ (20.4. - 20.5.)

Härkä on kadonnut opiskelijatoimintaan niin syvälle, että muu elämä on jo unohtunut kokonaan. Sinun kannattaa välillä avata silmäsi myös muulle maailmalle ja saatat huomata, että elämää löytyy muualtakin. Tällöin sinustakin voi tulla DI!

KAKSONEN (21.5. - 21.6.)

Kyllä se siitä.

RAPU (22.6. - 22.7.)

Rapu valmistui! Rapu on niin kauhean noheva, hyvä rapu!

LEIJONA (23.7. - 22.8.)

Leijonalla menee suorastaan loisteliaasti. Opinnot etenevät huimaa tahtia ja myös elämä koulun ja töiden ulkopuolella sujuu mallikkaasti. Eiku sori hei, nyt meni sekasin. Tää olikin se yks äijä tutalta, joka luennoi Ihminen ryhmässä -kurssilla ja kertoi, että valmistui neljässä vuodessa ja että hän tykkää käydä bodypumpissa. Jä tää tyyppi on aivan saletisti skorpioni. Leijonalla ei mee nyt ihan näin hyvin.

NEITSYT (23.8. - 22.9.)

Neitsyt on eksynyt työelämän syövereihin eikä poispääsyä näy. 10 vuotta sitten aloitetulle tutkinnolle ei näy loppua, mutta tämä ei neitsyttä haittaa. Nautit työstäsi ja sen tuomasta fiiliksestä. Muista kuitenkin välillä keskittyä muuhunkin kuin vain töihin (esim. kaljan juontiin).

VAAKA (23.9. - 22.10.)

Vaa’alla on edessään suuria muutoksia ja pieniä vaikeuksia. Otat kuitenkin nämä vaikeudet vastaan vain uusina haasteina, jotka vahvistavat akateemista osaamistasi. Muista keskittyä vahvuuksiesi esille tuomiseen ja nauttia elämästä.

SKORPIONI (23.10. - 21.11.)

Elät pelkkää nousukiitoa! Sinulla menee erinomaisesti oikeastaan jokaisella elämäsi osa-alueella. Elät mahtavaa elämää DI-raheinesi ja tutkintosi siivittämänä. Muista kuitenkin pysyä valppaana, ettei odottamaton tilaisuus mene ohitsesi.

JOUSIMIES (22.11. - 21.12.)

Tunnet epävarmuutta miettiessäsi, opiskeletko varmasti sinulle oikeaa alaa. Älä tee kuitenkaan hätiköityjä päätöksiä, vaan vie opintojasi hieman pidemmälle ja mieti vasta sitten mahdollista alanvaihtoa. Koska sinustakin voi tulla AS alumni!!

KAURIS (22.12. - 19.1.)

Valmistut pian DI:ksi, menet naimisiin, hankit kaksi lasta, kultaisennoutajan, volvon ja omakotitalon. Käyt töissä suuressa kansainvälisessä teollisuusyrityksessä, äänestät Kokoomusta ja käyt kesäisin mökillä Heinolassa. Ihan kiva!

VESIMIES (20.1. - 18.2.)

Keskittymiskykyä ja innostusta sinulta ei todellakaan tule tänä vuonna puuttumaan. Kun vielä suuntaat kiinnostuksesi opintoihisi, on sinulle luvassa erittäin hyviä tuloksia. Valmistuminen opinnoistasikin saattaa jo olla lähellä.

KALAT (19.2. - 20.3.)

Kalat ui syvissä vesissä. Kandi ei etene, dippa ei etene. Paitsi Henry Sanmarkilla! Hyvä Henu! Henryn kaljahammasta kolottaa.

Julkaistu GT:ssä 2/2017.